ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 

   Η ΛΕΣΧΗ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΚΙ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΦΟΡΟΥΜ ΛΚΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

• Η τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας και η ετήσια συνεστίαση της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί την 04 Φεβρουαρίου 2024 (Κυριακή) και ώρα 13.00 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Σαρόγλειο Μέγαρο) στην Πλατεία Παύλου Μελά, οδός Ρηγίλλης 1 ( https://laed.army.gr/el).

• Τιμή πρόσκλησης 25 €.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α. Με επίσκεψη στα γραφεία της Λέσχης ή τηλεφωνικά στον αριθμό 2103235907 ή με FAX στο 2103213534 από την 11 Δεκεμβρίου 2023 και μέχρι την 12 Ιανουαρίου 2024, τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, μεταξύ 10.00 και 12.00Ω. Με e-mail στο gengrammateasleschis@gmail.com
Τηλεφωνική επικοινωνία εκτός ωραρίου, αν είναι αναγκαίο, με τον Γενικό Γραμματέα της Λέσχης, Ανχη ε.α. κ. Κομπόρη. Τηλ. οικίας 2108326591 ή κινητό 6974667760. (Η ανακοίνωση έχει ήδη αποσταλεί ηλεκτρονικά στα μέλη μας και έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

β. Οι δηλούντες (ειδικά αν γίνει ηλεκτρονικά) συμμετοχή θα πρέπει να μας γνωρίζουν: Βαθμό, ονοματεπώνυμο και για φιλικά τους πρόσωπα και συνολικό αριθμό. Πρέπει να δοθούν και τα στοιχεία των φιλικών προσώπων για να αποφευχθούν διπλές δηλώσεις ή και αγορά δελτίων συμμετοχής για τα ίδια πρόσωπα, για την καλύτερη ομαδοποίηση στα τραπέζια, αλλά και για λόγους ασφαλείας και διευκόλυνσης εισόδου στη ΛΑΕΔ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ:
ΜΟΝΟ από τα γραφεία της Λέσχης, Μαυρομιχάλη 15, 3ος όροφος, και κατά το χρονικό διάστημα από 15 μέχρι και 26 Ιανουαρίου 2024 το αργότερο, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, μεταξύ 10.00 και 12.00Ω. Για τυχόν ειδικές περιπτώσεις, κατόπιν επικοινωνίας με τον Γενικό Γραμματέα της Λέσχης.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Μετά την 26 Ιανουαρίου 2024 δεν θα μπορεί να γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΗ η ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ η επιστροφή χρημάτων, επειδή η Λέσχη θα έχει ήδη καταβάλει τις προκαταβολές για την αίθουσα και την τροφοδοσία.

ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ:
Όπου επιτρέπεται στις κοντινές οδούς.
Οχήματα με άδειες ΑΜΕΑ στον χώρο μέσα στο προαύλιο, κατόπιν εγκρίσεως της ΛΑΕΔ.
Με προηγούμενη χρήση (ανεύρεση-δέσμευση θέσεων) της εφαρμογής από Η/Υ ή κινητό:
https://www.parkaround.gr/parking/athens/euaggelismos.
Χώρος στάθμευσης πλησίον ΛΑΕΔ, στο πολεμικό Μουσείο (Ριζάρη):
https://polispark.gr/.

ΠΕΡΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΩΣ: 12.00.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΕΝΟΥ:Για το ΔΣ                                   
Υπτγος ε.α. Γιάγκου Γιάγκος                 
Αντιπρόεδρος ΔΣ                          

Πρόεδρος Επιτροπής Συνεστιάσεως          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2024

Γνωρίζεται ότι η υπό του καταστατικού (Άρθρο 10) καθοριζόμενη Ετησία Γενική Συνέλευση της Λέσχης για το 2024, θα λάβει χώρα την 24η (με την προβλεπόμενη απαρτία) ή εναλλακτικά την 31η Μαρτίου 2024 (οριστικά ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων), ημέρα Κυριακή και από 10.00 ώρα, στην αίθουσα του κυλικείου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 18 Α.

1. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
• Εξέταση απαρτίας - Εκλογή Οργάνων ΓΣ (Πρόεδρος-Γραμματέας).
• Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2023.
• Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής Οικονομικής Διαχειρίσεως έτους 2023.
• Ανάλυση και έγκριση του Προϋπολογισμού έτους 2024.
• Λοιπά θέματα.

2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ
Προτρέπουμε τα μέλη της Λέσχης (τακτικά και επίτιμα), να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γενικής Συνελεύσεως διότι είναι ευκαιρία:
• Ενημέρωσης για τον ετήσιο απολογισμού έργου, τυχόν δυσχέρειες και προβλήματα λειτουργίας και για μελλοντικές επιδιώξεις.
• Ανανεώσεως και ισχυροποιήσεως του συναδελφικού δεσμού μεταξύ των μελών.
• Εκδηλώσεως επιθυμίας συμμετοχής στα κοινά, δια της υποβολής προτάσεων και κριτικής.

3. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Εγγραφές νέων μελών είναι δυνατόν να γίνουν μέχρι την ημερομηνία τελευταίας συνεδριάσεως του ΔΣ προ της ΓΣ (αρχές Μαρτίου).

4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ
• Υπενθυμίζεται ότι για να είναι κάποιο μέλος σε θέση να εκφράσει άποψη, αν απαιτείται ψηφοφορία για κάποιο ζήτημα, θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερο μέχρι και το έτος 2023 τουλάχιστον.
• Θα υπάρχει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών προηγουμένων ετών, αλλά και του 2024 για περιορισμένο χρονικό διάστημα πριν την έναρξη της ΓΣ.
• Για να έχετε εικόνα οικονομικής τακτοποίησης και τυχόν εκκρεμοτήτων, εκτός της επικοινωνίας με τον Ταμία, μπορείτε να συμβουλευθείτε τα φύλλα εφημερίδας.

5. ΔΙΑΦΟΡΑ
• Η προσπέλαση στην ΕΑΑΣ είναι άνετη και εξασφαλισμένη, εκτός απροόπτων, λόγω της κεντρικής θέσεως αυτής και των μέσων συγκοινωνίας.
• Η στάθμευση οχημάτων ΙΧ πέριξ των οδών του τετραγώνου είναι δυνατή λόγω της Κυριακής, στις ζώνες που επιτρέπεται.
• Μετά το πέρας των απολογισμών, κατά την διάρκεια του διαλείμματος προ της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης κυλικείου.

Για το ΔΣ                                   
Ανχης ε.α. Κομπόρης Πέτρος                 
Γενικός Γραμματεύς ΔΣ ΛΚ                   ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2023